2017. január 29., vasárnap

What's Happening? Fluffy Dreams! Chapter I. [Javított változat]

A csapat tagjainak fiatalkorából adódóan arra a bizonyos találkozóra egy otthonos kis cukrászdában került sor. Minek beltere amolyan téli mesevilágszerű. Csokoládé árnyalatú bútorok és fa anyagú falak, édes illatok és zavartalan hangulat. A lány érkezésekor a fiúk már mind egy terjedelmes nagyságú asztalnál ültek és ahogy meglátták mosolyogva intettek felé. Ezzel magukhoz édesgetve.
A fiatalok nem hazudtolva meg magukat gubbasztottak székeiken. A távolabbi asztalfőnél JiSung foglalt helyet, ki tartósan bodros frizurával ékesítette a társaság kitűnését. Kékeszöld felsője és térdig érő farmerje, kiemelték gyerekes vonásait. Igazi kis törtető, mondanánk. Mellette két oldalt HaeChan és RenJun. Az öregebb kellemes szolid megjelenése és kedves jelleme nyugalmat árasztott, míg a fiatalabb ennek teljes ellentéte volt. Sötétebb, erősebb színek; vagány és szikrázó küllem. Izgatottan nyugtalanító. Az ezt követő asztalpáros Jeno az egyik oldalról, Chen Lee pedig a másikról. E szemezős duettnél kevésbé volt fellelhető az ami az előzőnél. Annál inkább a korbeli eltérés. Ha csak azt az egy évet is nézzük. Jeno egy határozottabb és higgadtabb ábrázatot nyújtó fiatalember képét nyújtotta, ezzel szemben Chen maga volt az általános iskola. Viselkedése tükrözte kinézetét. Édes, aranyos, de meggondolatlan. Hirtelen és játékos. Akár egy kis pink felhőcske. Az öltözéke is hasonlóan ezt a színt képezte le. A rózsaszín forgószél mellett JaeMin két vizslató szemébe botlunk. Kíváncsi és izgatott. Gondolnánk első látásra. Ami egy részt igaz, jelen pillanatban. De emellett egy összeszedett és komoly fiú a napok nagy részében. Öltözékében a föld színek domináltak tekintettel jellemére. Végül de nem utolsó sorban a legközelebbi széket a csapat feje Mark birtokolta. Középrózsás tincsei ellenére is ő tűnt köztük a legtapasztaltabbnak. Francia sapka, farmer kabát, farmer gatya és egy csíkos felső. Nem egy mindennapi szerelés. Így adta elő magát.
-Szia! - üdvözölte elsőként. - Te vagy a PLe kiadótól Choi YunSeo, ugye?
-Ami azt illeti, - hallatszott fel halk motyogás az asztal másik végéről. Mindenki a hang irányába fordult, kivéve JiSung-ot, aki éppen leforrázta magát egy kis teával. Amit magára öntött, a vendég nagy bambulásában. YunSeo, hosszú középbarna egyenes haj, mélybarna íriszek, tökéletes alak, és magasság. Ruhája világos barack színű térdig érő darab volt, amit világos lábbelivel viselt. Ez az összeállítás csak még inkább fokozta bőre fehérségét. Ajkai megfelelően dúsak, halvány színben pompáztak. Arcán sminknek nyoma sem volt. Egy igazi természetes szépség állt előttük.
-Ah, JiSung-ah, jól vagy? - esett kétségbe az újonnan érkezett, és fordult a mellette helyet foglaló maknae felé. Ki szótlanul törölgette magát enyhe kínban és nem a folyadék miatt ami ruhájára ömlött.
-Oh, egyébként én vagyok Choi YunSeo, örvendek. - nyújtotta kezét Mark felé, ki a legfiatalabbról példát véve szavak nélkül hagyta el józanságát a tüneményt fixírozva. Yun kezdte egyre kellemetlenebbül érezni magát, miután egymás után két tag is figyelmen kívül hagyta, de nem adta fel.
-Talán valami rosszat mondtam volna? - nézett körbe.
-Olyan szép vagy! - csúszott ki Chen száján ámulatában, mire HaeChan a legnagyobb kedvességével elhallgattatta.
- Köszönöm Chen Shuáigé*. - nevetett fel zavarában Seo.
-Wow. Te tudsz kínaiul? - döbbentek meg.
-Csak egy keveset. Az apukám félig kínai és ott is nőtt fel. Tőle tanultam kiskoromban egynéhány kifejezést. - mesélt.
A csoport tagjai egyik ámulatból estek a másikba minél több információ tudatába jutottak az újonc kapcsán. Első látásra megfogta őket, de gondolataik egyre csak gyarapodtak időről-időre.
-Bocsásd meg a faragatlanságunk, csak egy kicsit letaglóztál minket. Igaz, JiSung? - rötyögött fel a magába zuhant legkisebben. - Szia, Mark Lee vagyok. - fogtak kezet. - Szükséges bemutatnom a csapatot? - kérdezett rá.
-Nem, tisztában vagyok az alapokkal, de köszönöm. Sziasztok, én Choi YunSeo vagyok, 17 éves és a PoLite Entertainment jelenlegi legsikeresebb modellje. - mutatkozott be rendesen.
-Egy újabb Noona, pedig megesküdtem volna, hogy fiatalabb nálam. - hitetlenkedett HaeChan.
-És Mark? - kérdezett rá Jeno.
-Oppa. - jelentette ki, az említett felé tekintve.
-Ezzel Mark lefoglalta YunSeo Noonat. - komédiázott HaeChan.
-Ezt azért így nem mondanám, bár minden bizonnyal hozzám áll a legközelebb. - mosolygott.
-Kit érdekel?! A szerelem nem számban mérhető. Fiatalabb létünkre mi is vagyunk olyan jók. - háborgott Chen.
-Szabadna közbe szólnom? - simogató hangja eloszlatta az apró hímek zaját. - Nagyon hízelgő ez az egész, de tulajdonképpen... az én biasom JiSunggie. - hajtotta le fejét szégyenlősen.
-Mi?! - sokk futott végig az asztalnál ülőkön. Csupán a kiválasztott személy vetette tekintetét a szégyenlős barna káprázat irányába félénk, gyerekes kíváncsisággal.
-De hisz ő a maknae. - értetlenkedett JaeMin.
-Csak 14 éves. - folytatta RenJun. A megvetett csendben süllyedt el székében bársony vörös arccal.
-Hyungok! - szólalt fel JiSung. - Nem gondoljátok, hogy vissza kéne vennetek? Igazán udvariatlanok vagytok egy hölgy társaságában, aki csak a ti kedvetekért van itt és egy ajánlat indokával. Kulturáltabban kéne vele viselkednetek. Valószínűleg azért én vagyok a kedvence, mert én vagyok a legfiatalabb és kisgyereknek számítok bárhonnan is nézzük. A nő neműek pedig szeretik a kiskorúakat. Szóval nyugodjatok meg. - csitított el mindenkit. A meglepettség eztán sem maradt el.
-Ennyire elbűvölted volna a maknaet? - intézte szavait Mark az asztal végében éldegélő vendégük felé.
-Erről szó sincs! - csattant fel zavarában a kis szöszi.
-Rendben. Fejezzük ezt be és térjünk a lényegre.
Közben megérkezett a lány által rendelt csokoládé torta, mit mindenki furcsállt, tekintetbe véve a pár napja hagyott üzenetet.
-Én, és többek közt az igazgató úr is nagyon szeretné, és hálás lenne, ha beleegyeznétek, és készíthetnénk együtt egy fotósorozatot. Tudjátok a kiadónak mostanában nem megy túl jól. Ennek az az oka, hogy nem vagyunk ismertek, és bár az én képeim sok pénzt hoznak a házhoz az igazgató elmondása szerint, de kevés a rendelkezésre álló modell, és így az én keresetem is eltörpül az adósságok mellett. Úgy gondolta, ha ti esetleg belemennétek egy közös sorozatba, tekintve, hogy az SM Ent. alatt futtok, talán mi is ismertebbé válunk. Nos? - világosította fel őket és adta meg indokait. A társaság minden álma szemében egy dolog fogalmazódott meg. Édes mosollyal vetettek pillantást a kérdezőre.
-Rendben, de csak egy feltétellel. - válaszolt a vezér.
-Mi lenne az? - dermedt meg Yun.
-Ha megígéred, hogy néhanapján összefutsz velünk játszani. - dugta ki nyelvét huncutul.
-Megbeszéltük. - egyeztek meg. Ezzel a megbeszélés teljes siker lett, mindkét fél számára. De biztos ez?



- - - - - - -

* Shuáigé - fiatalabb férfiak hízelgő megszólítása kínaiul, ami emellett jóképűt is jelent.

What's Happening?! Fluffy Dreams! Prologue

A New Culture Technology legújabb részlege a bizonyos Dream, pár hónapja érezhette meg a debütálás mámorát. A csapat vezére Mark  Lee, aki egyben a legidősebb tagja is a maga tizenhét életévével. A csapatot erősíti a kínai származású másodrangidős tizenhat éves, vokalista Huang RenJun. A harmadrangidős visual és vezető táncos, a szintén tizenhat esztendős Lee JeNo. A tizenhatos számot gyarapító vezető táncos és vezető énekes Lee DongHyuck, azaz HaeChan. Hozzájuk csapódik még az ötödrangidős vezető táncos és énekes Na JaeMin. A maknae line boldog tagjai pedig tizenöt évvel a RenJunhoz hasonlóan kínai származású fő énekes, Zhong ChenLe  és a tizennégy éves sereghajtó fő táncos Park JiSung. Ők alkotják az NCT Dream csoportját. Hét jócskán fiatal fiú, akik naiv korszakukat élik. Kihasználni ezeket a hiszékeny kiskorúakat vajon mennyire lehet fer? 
"nae kkaman seunikeojeoreul jigeum meomchuge ( mandeun neo) ~" - lengte be a teret édes dallam, mi egy notebook hangszóróin keresztül lelt reptető fuvallatra.
-Mi ez a zaj? - jött a hang mi elborzasztotta a zenélő doboz tulajdonosát.
-Semmi. - csapta le az eszköz tetejét.
-Mit hallgattál, édesem? - kedveskedett az ideges lánynak.
-Tényleg semmit. Elnézést kérek. Ezentúl csak a munkára fogok koncentrálni, megígérem. - hajolt meg feszülten.
-Ugyan. Ne légy ilyen szégyenlős. Legyél jó kislány és mutasd meg a főnök bácsinak mivel foglalatoskodtál! - nyitotta fel az eltulajdonított tárgyat. - Ez meg mi?
"gunggeumhae neoran aeneun eotteon ainji (dagaga)~" 
Éneklő kisfiúk, huh? Nem éppen vall egy profira ezeket a nyávogó egereket nézni - dorgálta meg beosztottják -, de ahogy elnézem ezek a kölykök az egyik legnagyobb kiadónál vannak leszerződve és korban közel állhatnak hozzád. - mosolyodott el vészjóslóan. -A te korodban elég befolyásolhatóak az emberek, nem igaz? - csavargatta a másik göndör fürtjeit. -Hát még ha egy tetszetős ellenkező nemű az útba akad. - kezdett kirajzolódni terve.
-YunSeo! - szólította fel a fiatalabbat. 
-Igen, uram? - rebegte félelemmel.
-El kell érnünk, hogy találkozz ezekkel a srácokkal! - jelentette ki, ellentmondást nem tűrően.
Csodák csodájára nem volt túl bajos az ügy ugyanis csak egy jól megfogalmazott YouTube üzenet kellett, ami megfogta a kiszemelteket.

"I don't like sweets, but these boys were really cute and talent. I would be happy, if i could work with them."

Az igazgató nem tévedett. Egy szép lány bőven elég volt a terv megkezdéséhez. Ki gondolta volna, hogy ennyi is elég? A csapat hamarosan választ adott a kommentre és találkozót kért a PLee Ent. legfiatalabb modelljével Choi YunSeo-al. Főhősnőnk idegállapota elérte a csúcspontot mikor ennek tudtára jutott. Kedvelte a Dream osztagát, de nem szerepelt tervei közt találkozni velük. Ráadásul szíve legnagyobb fájdalma, hogy feladata átvágni őket. Őket akik első látásra és hallásra elkápráztatták.