2017. január 29., vasárnap

What's Happening?! Fluffy Dreams! Prologue

A New Culture Technology legújabb részlege a bizonyos Dream, pár hónapja érezhette meg a debütálás mámorát. A csapat vezére Mark  Lee, aki egyben a legidősebb tagja is a maga tizenhét életévével. A csapatot erősíti a kínai származású másodrangidős tizenhat éves, vokalista Huang RenJun. A harmadrangidős visual és vezető táncos, a szintén tizenhat esztendős Lee JeNo. A tizenhatos számot gyarapító vezető táncos és vezető énekes Lee DongHyuck, azaz HaeChan. Hozzájuk csapódik még az ötödrangidős vezető táncos és énekes Na JaeMin. A maknae line boldog tagjai pedig tizenöt évvel a RenJunhoz hasonlóan kínai származású fő énekes, Zhong ChenLe  és a tizennégy éves sereghajtó fő táncos Park JiSung. Ők alkotják az NCT Dream csoportját. Hét jócskán fiatal fiú, akik naiv korszakukat élik. Kihasználni ezeket a hiszékeny kiskorúakat vajon mennyire lehet fer? 
"nae kkaman seunikeojeoreul jigeum meomchuge ( mandeun neo) ~" - lengte be a teret édes dallam, mi egy notebook hangszóróin keresztül lelt reptető fuvallatra.
-Mi ez a zaj? - jött a hang mi elborzasztotta a zenélő doboz tulajdonosát.
-Semmi. - csapta le az eszköz tetejét.
-Mit hallgattál, édesem? - kedveskedett az ideges lánynak.
-Tényleg semmit. Elnézést kérek. Ezentúl csak a munkára fogok koncentrálni, megígérem. - hajolt meg feszülten.
-Ugyan. Ne légy ilyen szégyenlős. Legyél jó kislány és mutasd meg a főnök bácsinak mivel foglalatoskodtál! - nyitotta fel az eltulajdonított tárgyat. - Ez meg mi?
"gunggeumhae neoran aeneun eotteon ainji (dagaga)~" 
Éneklő kisfiúk, huh? Nem éppen vall egy profira ezeket a nyávogó egereket nézni - dorgálta meg beosztottják -, de ahogy elnézem ezek a kölykök az egyik legnagyobb kiadónál vannak leszerződve és korban közel állhatnak hozzád. - mosolyodott el vészjóslóan. -A te korodban elég befolyásolhatóak az emberek, nem igaz? - csavargatta a másik göndör fürtjeit. -Hát még ha egy tetszetős ellenkező nemű az útba akad. - kezdett kirajzolódni terve.
-YunSeo! - szólította fel a fiatalabbat. 
-Igen, uram? - rebegte félelemmel.
-El kell érnünk, hogy találkozz ezekkel a srácokkal! - jelentette ki, ellentmondást nem tűrően.
Csodák csodájára nem volt túl bajos az ügy ugyanis csak egy jól megfogalmazott YouTube üzenet kellett, ami megfogta a kiszemelteket.

"I don't like sweets, but these boys were really cute and talent. I would be happy, if i could work with them."

Az igazgató nem tévedett. Egy szép lány bőven elég volt a terv megkezdéséhez. Ki gondolta volna, hogy ennyi is elég? A csapat hamarosan választ adott a kommentre és találkozót kért a PLee Ent. legfiatalabb modelljével Choi YunSeo-al. Főhősnőnk idegállapota elérte a csúcspontot mikor ennek tudtára jutott. Kedvelte a Dream osztagát, de nem szerepelt tervei közt találkozni velük. Ráadásul szíve legnagyobb fájdalma, hogy feladata átvágni őket. Őket akik első látásra és hallásra elkápráztatták. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése